headerpicture

termékeink

Ha Ön az iparban, stúdiótechnikában, színházban vagy bármilyen más területen is dolgozik, mindig felmerülhetnek olyan problémák, amiket már készen kapható, megbízható, de nem méregdrága eszközökkel kellene megoldani.

A NANOSPACE termékek egy részének a kifejlesztését pontosan az ilyen helyzetek inspirálták, mikor egy-egy partner egyedi igénye alapján megszülettek ezek a berendezések. Azonban azok tervezésekor mi már megpróbáltunk - jövőbelátó módon gondolkodva - olyan megoldásokat és szolgáltatásokat is becsempészni a vázlatok közé, melyekkel a szélesebb piac igényeit is kielégítő készülékek születhettek meg.

Termékeink másik csoportja viszont a saját fejlesztéseink közben felmerült igények alapján jöttek létre. Néha mi is olyan helyzetben voltunk, mint talán most Ön, hogy kellett valami megoldás egy-egy illesztésre, mérésre, de az nem volt kapható, vagy nem olyan volt mint amilyet szerettünk volna.
Így, a sokszor ezekben a pillantokban megfoglmazódott gondolatok és szükségek alapján fejlesztettük ki azokat az egyéb eszközöket, készülékeket, melyeket - rákattintva a termékeink oldalra - most Ön is megismerhet és megvásárolhat.

Ha böngészés közben úgy érzi, Önnek is pont erre vagy hasonló eszközre lenne szüksége, akkor írjon nekünk vagy kérjen részletes infomációt a regisztráció mezőben található kis ablakban és mi azonnal válaszolunk Önnek.

Termékeink...

szolgáltatásaink

Kihez forduljak amikor valami egyedi dolgot kellene készíttetni, vagy ha a régi berendezésemet már nem akarják megjavítani a hivatalos szakszervízben?
Valami apró kis 'kütyü' kellene nekem a problémám megoldásához, de a piacon nem lehet kapni!
Valaki kellene aki ért hozzá és legalább adna egy jó ötletet!
Kihez forduljak aki viszonylag olcsón, de megfelelő minőségben, szakértelemmel segít?


Számtatlan esetben merültek fel az efféle kérdések, problémák. Ilyenkor kezdődik a lázas keresés a telefonkönyvekben, interneten, szaknévsorokban, érdeklődés a barátok és ismerősök között. Aztán jön a kiábrándulás amikor az olyan válaszokat kapjuk, hogy: ez nem éri meg nekünk, ezt nem vállajuk mert már annyira elavult, nincs rá kapacitásunk, nem értünk hozzá. Vagy ha el is vállalják, izgulhatunk, vajon tényleg lesz-e eredmény vagy a megbeszélt és nagyon várt határidő előtt egy nappal közlik velünk: ezt mégsem nem tudjuk elvállani'

Cégünk egyik profilja pontosan ezen esetek elkerülése és az ügyfelek segítése. A szolgáltatások oldalon részletes információ található arról, hogy a NANOSPACE Bt. milyen területeken tud hatékony partnere lenni a bajba jutott embereknek, cégeknek. Ha Ön most még nem is tudja pontosan megfogalmazni, hogy mire is van szüksége, de már most is érzi a szorongást amit a bizonytalanság, a feladat megoldhatóságával kapcsolatos kételyek okoznak, akkor már a regisztráció kitöltésekor ismertetheti röviden problémáját, és mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot. Így nem csak időt, hanem energiát és pénzt takaríthat meg, megvalósítva a mindenki által vágyott nyugodt stresszmentes életet.

Szolgáltatásaink...

©NANOSPACE Bt. info@nanospace.hu Tel:+36-1-312 73 29 +36-20-944 44 93